Start Agenda Activiteiten Admiraliteit NTC menu

Logo van Admiraliteit 5 - Rond Amstel & IJ

Het gebruik van het logo

Voor verschillende toepassingen kan het handig zijn om het logo van de Admiraliteit af te beelden. Om het logo voor verschillende uitingen te kunnen gebruiken, zoals drukwerk, briefhoofden, e-mail enz. zijn verschillende bestanden te downloaden. Zorg dat u altijd het juiste bestand download waarvoor het gebruikt gaat worden.

Het is niet toegestaan om het logo voor een bepaalde uiting aan te passen. Als het niet anders kan, neem dan contact op met Robbert van team communicatie.

Het logo is opgebouwd uit dezelfde kleuren als worden gebruikt in het Scouting Nederland logo. Zo is het vaak kosteloos om drukwerk waar het logo van Scouting Nederland al in voorkomt ook te voorzien van het logo van de Admiraliteit.

Admiraliteit logo
Het logo

Gebruik in MS Office

Voor het invoegen van het logo in MS Word, Excel en Powerpoint kan je onderstaande bestanden gebruiken.

WMF-bestand RA5 logo voor Office, kleur

WMF-bestand RA5 logo voor Office, grijs

WMF-bestand RA5 logo voor Office, zwart

Voor professioneel grafisch gebruik

Dit .sit bestand bevat logo’s van de Admiraliteit in de kleuruitvoeringen PMS, CMYK, RGB, grijs en zwart. Bestanden zijn Adobe Illustrator EPS versie 8.

SIT-bestand RA5 logo’s voor grafisch gebruik, meerdere kleuruitvoeringen

PDF-bestand RA5 kleurentabel (zie ook onderin deze pagina)

Diapresentaties achtergronden

JPEG-bestand RA5 logo alleen, bijvoorbeeld voor eerste dia